Fenster

Fenster, UAB

Adresas:Fermentų g. 4-1, Vilnius
Telefonas:+37052060987
El. pašto adresas:info@zylefenster.com
Interneto svetainė:zylefenster.lt
Įmonės kodas:302683359
Darbo laikas:I-V 08:00-17:00

Veiklos sritys:
  • Langai, durys
  • Stiklas, stiklo gaminiai

Veiklos aprašymas:

Daugiau kaip 1000 šeimų visoje Europoje ir už jos ribų naudojasi aukščiausios kokybės produkcija, pagaminta „Zyle Fenster“ komandos, turinčios daugiau nei 20 metų patirtį, langų gamybos pramonėje. Bendradarbiaujame su vietos bei užsienio architektais, inžinieriais ir statybininkais, kurdami nepakartojamus namus asmenims ir šeimoms ieškančioms geriausio.

Mes siūlome ne tik suprojektuoti ir sukurti dailias duris bei langus, maža to, teikiame pristatymo ir montavimo paslaugas. Mūsų komanda yra visapusiškai įsipareigojusi kiekvienam klientui užtikrinti nepriekaištingą galutinio produkto atlikimą. Mūsų siūlomų langų bei durų asortimentas patenkins skirtingus klientų poreikius. Dirbame su klientais bei jų architektų ir statybininkų komandomis, atlikdami individualius užsakymus. Kuriame nepakartojamus gaminius, kurie niekada neišeina iš mados.

MEDINIAI LANGAI BEI MEDŽIO ALIUMINIO LANGAI:


Europiniai langai

Europiniai langai yra puikus stiliaus, saugumo ir lankstumo derinys. Inovatyvi sistema, leidžianti laikyti langus atidarytus dviem skirtingais būdais, skirtingi vėdinimo variantai, viskas Jūsų patogumui.

Mediniai langai – pats subtiliausias ir populiariausias pasirinkimas. Šie langai namams suteikia jaukumo, šilumos ir garso absorbciją.

Europiniai langai yra pats populiariausias langų tipas. Pas mus Jūs galite rinktis medžio-aliuminio arba medinius langus. Europiniai langai siūlo aukščiausios kokybės garso izoliaciją, net iki 92 mm profiliu.

Švarios, stilingos linijos gali būti puikiai suderintos su visais moderniosios ir klasikinės architektūros elementais.

Langai pasyviam namui

Europiniai langai „Pasyviam namui“ suderina šiluminį efektyvumą su lanksčiu lango atvėrimu ir užtikrina tinkamą ventiliaciją, bei saugumą. Zyle Fenster inovatyvi sistema leidžianti pasirinkti langų atvėrimo ir vėdinimo būdą iš kelių galimų. Galimybė pasirinkti medinius arba kompozitinius langus, kai jų išorė aliuminė, itin atspari aplinkos poveikiui, o vidus - natūralus medis, suteikiantis namams jaukumo.

Į lauką atidaromi langai

Į lauką atveriami medžio-aliuminio langai būstui suteikia klasikinio žavesio, kuris gali būti protaikytas daugelyje įvairaus stiliaus būstų.

Į lauką atveriami medžio-aliuminio langai gali būti:

be sujungimų,
sujungtais galais
laminuoto raudonmedžio
iš kietmedžio
Accoya stiliaus
Aukštos kokybės langai yra sustiprinto saugumo ir itin atsparūs aplinkos poveikiui. Langai nepriklausomai testuoti BS 7950:1997 ir BS6375 (1 ir 2 dalys).

Galimi skirtingi variantai: 0,79 arba 1,20 lango atvėrimas.

0,79 lango atverimo variantas yra puikus pasirinkimas mažai energijos naudojanties (low energy) namams ir Pasyvaus namo (Passivhaus) projektams. Tai pasiekiama dėka geriausios U vertės: mažiau, nei 0.79 W/m2K trigubo 44 mm stiklo.


MEDINĖS DURYS BEI MEDŽIO ALIUMINIO DURYS


Klasikinės durys

Mūsų medinės klasikinės lauko durys pasižymi išskirtine kokybe bei stiliumi, tuo pat metu, užtikrina maksimalų saugumą ir ilgaamžiškumą. Galima rinktis iš plačios medienos bei apdailos pasiūlos, kuri patenkins kiekvieno kliento unikalų skonį ir užtikrins geriausius projektus gausybei įvairių namų.

Durys gali būti:

Atveriamos į šoną
Besisukančios apie savo ašį
Aliuminiu kaustytos durys
Klientams siūloma pasirinkti ne tik norimą medieną, apdailą ir techninę įrangą, bet ir klasikines lauko duris, remiantis jų saugumo bei energijos vartojimo rodikliais. Galimos tiek į šoną atveriamos, tiek apie ašį besisukančios durys.

Dar daugiau, „Zyle Fenster“ savo klientams siūlo klasikines, aliuminiu kaustytas lauko duris. Toks kaustymas ypatingai atsparus oro sąlygoms, todėl pasižymi ilgaamžiškumu. Išorinė durų pusė kaustyta aliuminiu, o vidinė – išlaiko natūralų medienos grožį.

Mūsų platus asortimentas, suteiks Jums laisvę pasirinkti tinkamiausias klasikines duris Jūsų būstui.

Šiuolaikinės durys

Mūsų siūlomas gausus šiuolaikinių lauko durų pasirinkimas užtikrins stilingą Jūsų svajonių namų kūrimą. Šiuolaikinės lauko durys gaminamos naudojant kelių sluoksnių kietmedžio plokštes su metaliniais intarpais. Tai sukuria tvirtas, atsparias aplinkos poveikiui, stilingo dizaino duris, kurios užtikrina optimalų namų saugumą bei šilumos išsaugojimą. Dėl medienos sutvirtinimo metalinėmis detalėmis, lauko durų išorinė pusė yra dailiai išbaigta, o vidinė pusė pasižymi išskirtiniu tvirtumu.

Taip pat, Jūs galite pasirinkti šiuolaikines duris, kaustytas aliuminiu. Kaustymas aliuminiu yra puikus būdas norint suderinti nuostabiai suprojektuotų durų dizainą su jų išskirtiniu atsparumu oro sąlygoms. Mūsų kaustymo sistema užtikrins Jūsų lauko durų ilgaamžiškumą, nepaisant metų laikų.

Medžio-aliuminio durys

„Zyle Fenster“ medinės durys kaustytos aliuminiu siūlo išskirtinę kokybę bei užtikrina maksimalų saugumą ir ilgaamžiškumą. Šių durų vidinė pusė yra išbaigta natūralios medienos apdaila, o išorinė pusė – kaustyta tvirta, tačiau patrauklia aliuminio danga, todėl puikiai tinks įėjimui į balkoną, sodą ar terasą.

Visos mūsų medžio-aliuminio durys atitinka PAS24 reikalavimus. Tai reiškia, kad Jūs gaunate aukšto saugumo daugiataškį apsauginį užraktą, saugumo raktus bei aukštos kokybės nerūdijančio plieno tvirtinimo detales.

Šios durys atitinka M dalies statybos reglamentus, o U=1.2W/m2K, todėl energijos taupymas užtikrinamas visus metus.

Vidaus apdaila gaminama iš kietmedžio, spygliuočių ar ąžuolo medienos.

STUMDOMOS DURYS

“Sky”

Novatoriško dizaino „Sky“ stumdomos durys teikia nepriekaištingą išbaigtumą. Besiūlis stiklo tvirtinimas yra geriausias dėmesio detalėms įrodymas, kurio negali garantuoti net „Slim Line“ dizainas.

Medinės stumdomos durys pripildys Jūsų kambarį šviesa bei suteiks galimybę apjungti gyvenamąją erdvę su sodu ar terasa. Šios durys puikiai atrodys net mažesnėse lauko erdvėse, pavyzdžiui, vidiniame kiemelyje arba balkone.

Norėdami užtikrinti puikų šilumos išsaugojimą ir sumažinti energijos sąnaudas, į visas mūsų siūlomas stumdomas duris galime įmontuoti trigubus stiklo paketus, naudojant tris, šilumą taupančias stiklo plokštes. Dar daugiau, durys gali būti pagamintos su tiek vidaus, tiek išorės apdaila, derančia su Jūsų namų langais. Taip pat, siūlome platų apdailų pasirinkimą, kuris papildys kitus Jūsų namų dizaino elementus.

“Slim Line”

Stumdomos durys yra puikus būdas ne tik palaikyti Jūsų namus saugius bei šiltus, bet ir užtikrina sklandų dviejų gyvenamųjų erdvių – vidaus ir išorės – apjungimą.

Medinės stumdomos durys pripildys Jūsų kambarį šviesa bei suteiks galimybę apjungti gyvenamąją erdvę su sodu ar terasa. Šios durys puikiai atrodys net mažesnėse lauko erdvėse, pavyzdžiui, vidiniame kiemelyje arba balkone.

Visos mūsų stumdomos durys gali būti pagamintos su tiek vidaus, tiek išorės apdaila, derančia su Jūsų namų langais. Taip pat, siūlome platų apdailų pasirinkimą, kuris papildys kitus Jūsų namų dizaino elementus.

Norėdami užtikrinti puikų šilumos išsaugojimą ir sumažinti energijos sąnaudas, į visas mūsų siūlomas stumdomas duris galime įmontuoti trigubus stiklo paketus, naudojant tris, šilumą taupančias stiklo plokštes.


MEDŽIO ALIUMINIO FASADAI


Mediniai fasadai

Fasadinės sienų sistemos yra itin patrauklus stiklo panaudojimo būdas šiuolaikinėje architektūroje. Medžio-aliuminio fasadinės sienų sistemos su dideliu stiklo plotu, suteiks jūsų namams įspūdingus bruožus ir ne tik juos apšvies, bet ir praplės įvairių formų bei dydžių kambarius.

Šiuolaikinės fasadinės sienų sistemos telkia dėmesį į siauresnius rėmus ir didesnį stiklo plotą. Todėl, suvartojamos energijos kiekis yra mažesnis. Mūsų fasadinės sienų sistemos, gaminamos Vokietijoje, gali su mažinti U vertę iki 0,76W/m2K. Bet kurio tipo langai (tiek į lauką atidaromi, tiek europiniai), lauko durys bei stumdomos durys gali gražiai įsilieti į šią sistemą bei rasti išskirtinį, modernų ir energiją tausojantį sprendimą.

Fasadinių sienų sistemos vidinę pusę galime pagaminti iš kelių rūšių medienos, o išorinę – kaustome aliuminiu, kurio spalvą galima rinktis iš RAL spalvų paletės. Mūsų fasadinių sienų sistemų tvirtinimo detalės nėra matomos, tačiau jos gali išlaikyti beveik bet kokią struktūros apkrovą. Be to, fasadinėse sienų sistemose esantys dideli stiklo paketai bei inovatyvi šildymo sistema atitinka griežtą „Pasyvaus namo“ statymo standartą.


Žiemos sodai

Pastatę žiemos sodą arba sodo namelį galite reikšmingai pagerinti savo gyvenamąją erdvę bei jos panaudojimo būdą. Žiemos sodas taps puikiu sprendimu, jei Jums reikia valgomojo, vaikų žaidimo kambario, svetainės, ar paprasčiausiai norite turėti kambarį, kur galėtumėte atsipalaiduoti ir mėgautis savo sodu (net šalčiausiomis dienomis).

Mūsų siūlomi žiemos sodai gali būti kombinuojami su Jūsų pasirinktais integruotais langais bei terasos durimis. Taip pat, galime įdėti soliarinį stiklą, kuris apsaugos Jūsų kambarį nuo nepageidaujamo karščio, net esant itin aukštai temperatūrai lauke

Mes dirbame tiems, kurie ieško aukščiausios kokybės ir siekia individualumo net ir mažuose dalykuose. Nuo pirmos gyvavimo dienos pagrindiniai „Zyle fenster“ uždaviniai yra nuolatos diegti naujausias bei moderniausias gamybos technologijas, naudoti pažangiausias medžiagas bei garantuoti aukščiausius medienos apdirbimo standartus, būti išskirtinai konkurencingais bei aktyviais pasaulio rinkose ir atitikti pačių įnoringiausių klientų reikalavimus.

Esame įsipareigoję užtikrinti pavyzdinį klientų aptarnavimą visose mūsų verslo dalyse: nuo bendravimo su individualiais klientais iki griežtų kokybės standartų, kuriuos keliame savo gaminiams. Mūsų asortimentas atitinka Europos langų ir durų charakteristikos bei saugumo standartus. Taip pat, savo gaminius reguliariai testuojame Europos bandymų laboratorijose, todėl mūsų klientai gali pasitikėti puikiu gaminio funkcionavimu ir ilgaamžiškumu.

Mes siūlome ne tik suprojektuoti ir sukurti dailias duris bei langus, maža to, teikiame pristatymo ir montavimo paslaugas. Mūsų komanda yra visapusiškai įsipareigojusi kiekvienam klientui užtikrinti nepriekaištingą galutinio produkto atlikimą. Mūsų siūlomų langų bei durų asortimentas patenkins skirtingus klientų poreikius. Dirbame su klientais bei jų architektų ir statybininkų komandomis, atlikdami individualius užsakymus.

KURIAME NEPAKARTOJAMUS GAMINIUS, KURIE NIEKADA NEIŠEINA IŠ MADOS!

Veiklos sritys:
Langai
Durys, raktai, spynos
Eksportas
Fasadas, fasado apdaila
Mediena, jos gaminiai
Metalas, apdirbimas, gaminiai
Stiklas ir jo gaminiai
Fenster, UAB - Įmonių Gidas 

Įvertinkite šią įmonę


Įmonės ID: 185704
Perskaitė: 1042
Įtraukta į katalogą: 2011-11-08
Informacija atnaujinta: 2020-07-30

Atnaujinti informaciją
Iškelti į viršų
Komentuoti

Jūsų komentaras:


Vardas:


Įveskite kodą




Panašios įmonės



UAB “Stiklita Klaipėda”
Paryžiaus Komunos g. 25, Klaipėda

Landera, J. Jasilionio įmonė, IĮ
S. Kerbedžio g. 21, LT-35114, Panevėžys, Panevėžio m. sav.

UAB "Murina"
P. Lukšio g. 32 (PC Domus galerija), Vilnius

Vokiska keramika
Savanorių pr. 67, LT-03149 Vilnius

UAB Mercury Decor
Samanynės g. 42, Bendoriai, LT-14180 Vilniaus r. sav.

UAB „Stiklava“
Ringuvos g. 65, LT-45245 Kaunas

JUSULANGAI.LT
Žemynos g. 2A, Vilnius

Langų ekspertas
Architektų g. 43, Vilnius

Uab Alumig
Buivydiškių g. 9-56, Vilnius

Sangaida, UAB Kauno filialas
Statybininkų g. 7a, KAUNAS


Daugiau...
Lietuvos įmonės, parduotuvės