Įmonių Gidas.lt

MD Groups

Adresas:Gedimino 2,Virbalis
Interneto svetainė:mdgroups.lt

Veiklos sritys:
  • Interneto paslaugos, tinklalapių kūrimas

Veiklos aprašymas:

Reklamos paslaugos yra kiekvieno verslininko kasdienis poreikis. Nesvarbu, kokiu verslu užsiimate ar kokias paslaugas teikiate, didžiausią pelną galite pasiekti tik tinkamai dirbdami su reklama. Mūsų profesionali komanda geba išgauti didžiausius reklamos poveikio rezultatus.

Reklamos agentūra „MD GROUPS“ savo veiklą pradėjo 2010 metais. Savo paslaugas teikiame visoje šalyje, todėl esame susipažinę su daugeliu įvairių projektų ir idėjų. Mes nuolat stengiamės tobulėti ir plėsti savo akiratį, todėl siekiame užmegzti kuo daugiau partnerystės ryšių. Nuolatinis žinių ir naujovių siekimas padeda mūsų darbuotojams kasdien tobulėti ir pasiūlyti klientams vis naujesnes ir originalesnes idėjas. Norėdami užtikrinti aukštą aptarnavimo kokybę nuolat komandiruojame darbuotojus į kvalifikacijos kėlimo seminarus ir mokymus, kur jie gali pasisemti nacionalinės ir pasaulinės patirties.

Kodėl mes?

Mūsų vertybės – profesionalus darbas, punktualumas, sąžiningumas ir operatyvus atlikimas. Kadangi mėgstame savo darbą ir vertiname kiekvieną klientą, nuolat stengiamės užmegzti kuo tvirtesnį ryšį su klientais ir įgauti jų pasitikėjimą. Mes netikime posakiu, kad net ir bloga reklama yra reklama, todėl nuolat siekiame tik aukščiausių rezultatų. Mūsų nuolatiniai klientai grįžta pas mus ir noriai rekomenduoja mus savo partneriams, nes esame užsitikrinę ir daug kartų apgynę savo gerą vardą.

Tinkamai pritaikytos reklamos paslaugos yra pagrindinis įmonės sėkmės garantas ir mes jį galime Jums suteikti. Siūlome ne tik reklaminių tekstų kūrimą, bet ir reklamos talpinimą, jos apipavidalinimą bei nuolatinį aktyvios reklamos skleidimą.

Šiandien itin didelę įmonių reklamos strategijos dalį užima reklama internete. Tačiau nuolatinis taikymasis prie kasdien besikeičiančių interneto poreikių atima daug laiko ir pastangų. Jums nereikia nuolat domėtis kintančiomis internetinio verslo kriterijų tendencijomis, nes mes tai padarysime už Jus. Pasirūpinsime, kad reklama apie Jūsų įmonę būtų pastebima ir efektyvi.

Ieškote būdų dažniau save pastebėti internete? Norite išsiskirti iš savo konkurentų? Ieškote naujų lojalių klientų? Efektyvios reklamos paslaugos Jums gali visa tai suteikti neįdedant daug pastangų. Mes pasirūpinsime tuo, kad rezultatus pamatytumėte savo pardavimų eilutės kilime.
MD Groups - Įmonių Gidas 

Įvertinkite šią įmonę


Įmonės ID: 17675282
Perskaitė: 647
Įtraukta į katalogą: 2014-11-05

Atnaujinti informaciją
Iškelti į viršų
Komentuoti

Jūsų komentaras:


Vardas:


Įveskite kodą




Panašios įmonės



Bazė, MB
Mozūriškių g. 17-4, LT-06298 Vilnius

Internetinių puslapių kūrimas, Vitalij Michno
Viršuliškių g. 24, LT-05110 Vilnius

SimpleSEO.lt
Draugystės gatvė 10 J 51261 Kaunas

ACBaltica, UAB
A. Goštauto str. 8-244, Vilnius

MB "ERVIT"
Dubysos g. 64-6, Klaipėda

Tandemo sprendimai, UAB
K. Donelaičio g. 60, LT-44248 Kaunas

Gyva medija, MB
Taikos pr. 88A, Kaunas

EASYSEO, UAB
Konstitucijos pr. 12, LT-09308, Vilnius

UX Auditas
Kalvarijų g. 125, Vilnius

UAB "Contour Lab"
Tarandės g. 34, LT-14188 Vilnius


Daugiau...
Lietuvos įmonės, parduotuvės