Rekesa

Rekesa, UAB

Adresas:R. Kalantos g. 10, LT-52498, Kaunas, Kauno m. sav.
Telefonas:8 (37) 455321
El. pašto adresas:info@sherwin.lt
Interneto svetainė:Sherwin-williams.lt
Įmonės kodas:135148390

Veiklos sritys:
  • Dažai, lakas, klijai
  • Statybinės, apdailos medžiagos

Veiklos aprašymas:

Rekesa – dažų kokybė, kokios kitur nerasite.

Įmonė, kuri 1998 metais buvo reorganizuota į UAB Rekesa, savo veiklą dažų pardavimo srityje pradėjo nuo 1993 metų. Rekesa visada orientavosi į tą rinkos segmentą, kuriame svarbiausia yra aukšta kokybė. Todėl įmonė prekiauja tik labiausiai pasaulyje pripažintais produktais, tokiais, kurie gali patenkinti išrankiausią klientą.

UAB Rekesa dažais prekiauja ne tik savo parduotuvėse KAUNE ir VILNIUJE, bet daugumoje prekybinių centrų visoje Lietuvoje. Įmonėje dirba patyrę profesionalai, kurie gali suteikti kompleksišką savo srities konsultaciją.

Dviejų šimtmečių istoriją turintys „Sherwin Williams“ dazai

„Sherwin Williams“ – tai jau neatskiriama Amerikos istorijos dalis. Kurianti, gaminanti ir parduodanti įvairiausius pačios aukščiausios kokybės dažus ir gruntą kompanija buvo įkurta dar 1866 metais.

33 000 darbuotojų, 34 fabrikai, daugiau nei 70 jų produkcija prekiaujančių šalių ir 50 prekių ženklų – išties įspūdingi skaičiai. Šios kompanijos dažai neapsiriboja vien tik architektūriniais elementais – „Sherwin Williams“ dažais dažomi lėktuvai (karo lėktuvai Amerikoje dažomi tik šiais dažais), laivai, net ir garsieji „Formulės-1“ bolidai gruntuojami „Sherwin Williams“ medžiagomis. Be to, šiems gamintojams priklauso dar vienas dažų pramonės išradimas – būtent „Sherwin Williams“ kompanija pirmoji savo pirkėjams pateikė dažus hermetiškoje pakuotėje.

Svarbiausia – ekologija

Galima drąsiai teigti, kad nei viena dažus gaminanti įmonė neskiria tiek daug dėmesio ekologijos idėjoms kaip „Sherwin Williams“. Jos dėmesys ir rūpestis chemijos pramonės daromu neigiamu poveikiu aplinkai ir žmonių sveikatai skatina ir kitus gamintojus kuriant savo produktus naudoti vis mažiau pavojingų medžiagų.

Kompanijos pasididžiavimas – tai unikalios technologijos, kuriomis siekiama iki minimumo sumažinti kintamų organinių junginių koncentraciją. „Sherwin Williams“ produkcija yra ekologiška, atitinkanti aukščiausius kokybės standartus ir žymima „Green Sure“ ženklu. Koncernas gamina produktus net viršydamas JAV aplinkosaugos standartų reikalavimus, o šios šalies standartai yra itin griežti. Šių produktų neigiamas poveikis aplinkai – visiškai minimalus, o tokio ekologiškų gaminių asortimento neturi jokia kita gaminanti dažus įmonė.
www.Sherwin-williams.lt
Rekesa, UAB - Įmonių Gidas 

Įvertinimas: 3.7/5 (balsavo: 3)


Įmonės ID: 173404
Perskaitė: 2492
Įtraukta į katalogą: 2010-04-10
Informacija atnaujinta: 2011-03-29

Atnaujinti informaciją
Iškelti į viršų
Komentuoti

Jūsų komentaras:


Vardas:


Įveskite kodą




Panašios įmonės



Židinių portalas, UAB
Oršos g. 3, Vilnius

Panevėžio Regiono Keliai, VĮ Rokiškio kelių tarnyba
Jūžintų g. 3, LT-42164, ROKIŠKIS

Osmo Lietuva
Savanorių pr. 178A, Vilnius, LT-03154

UAB SM GRUPĖ
Šilutės pl. 2, Klaipėda

tesa tape UAB
Juozo Balčikonio g. 9, LT-08247 Vilnius

Plytelių centras UAB
TAIKOS PR. 56, Klaipėda LT91183

Visos terasos statybos medžiagos
Vandžiogalos pl. 83, Domeikavos k., Domeikavos sen., Kauno r. sav., LT-54357

Dažų prekyba, UAB
Ateities pl. 4B, LT-52322 Kaunas

UAB „Iris“
Naujoji g. 50 B, Alytus, LT-62381

UAB Termo Lait
P. Lukšio g. 32, LT-08222, Vilnius (Domus Galerija)


Daugiau...
Lietuvos įmonės, parduotuvės