Įmonių Gidas.lt

UAB "Jukvas"

Adresas:Aušros g. 14 Pašilėnai LT-86357
Telefonas:+37060994909
El. pašto adresas:info@solners.lt
Interneto svetainė:solners.lt
Įmonės kodas:300500670

Veiklos sritys:
  • Alternatyvi energija
  • Elektros montavimo, instaliavimo, remonto darbai

Veiklos aprašymas:

Kai 2000-aisiais metais pradėjome savo veiklą, atsinaujinanti energetika buvo apipinta įvairiais mitais ir kėlė daug klausimų. Kantriai ir nuosekliai dirbame tam, kad atsakytume į visus su atsinaujinančia energija susijusius klausimus, padėtume Jums įgyvendinti asmeninius ir verslo projektus.

Inovatyviomis vadinamas technologijas kasdien stengiamės pagrįsti realiais ir pačiais pažangiausiais bei aplinkai draugiškais sprendimais energetikos srityje.

Saulės energija yra pripažįstama kaip alternatyvių energijos šaltinių ateitis. Ji yra viena švariausių ir draugiškiausių gamtai. Taip pat – ir viena pigiausių.

Mūsų kvalifikuota įmonė pasiruošusi padėti visais saulės elektrinių projektavimo, įrengimo, priežiūros klausimais. Taip pat – įrengti saulės elektrinių įžeminimą, elektros instaliacijas bei automobilių krovimo stoteles.

„Solners“ turi visas juridiniam asmeniui suteiktas teises vykdyti saulės elektrinių projektavimo, įrengimo, priežiūros ir kitus su šia veikla susijusius darbus. Tai patvirtina LR Valstybinės energetikos inspekcijos prie Energetikos ministerijos suteiktas atestatas, suteikiantis leidimą eksploatuoti elektros įrenginius

Be to mūsų komandos nariai kasmet atnaujina savo žinias seminaruose bei mokymuose ne tik Lietuvoje, bet ir užsienio šalyse. Akcentuojame ne tik profesines žinias, bet ir bendražmogiškas savybes, tad įmonės darbuotojus skatiname tobulinti bendravimo, vadybos žinias.

Esame oficialūs „Fronius“ service partneriai Lietuvoje. „Fronius“ – tai vieni iš labiausiai visame pasaulyje vertinamų saulės energetikos įrenginių gamintojų iš Austrijos. Savo klientams siūlome tik patikimiausius ir aukščiausius kokybės standartus atitinkančius įrenginius.

UAB "Jukvas" Saulės energetikos asociacijos narys

Lietuvos saulės energetikos asociacija (LSEA) savo veiklą pradėjo 2009 m. LSEA veiklos tikslas – šviesti visuomenę apie saulės energijos naudojimo technologijas, plėtoti saulės energetiką bei siekti palankių sąlygų saulės energijos naudojimui Lietuvoje.

„Solners“ yra šios asociacijos narė ir vykdydama savo veiklą prisideda prie bendrų tikslų, susijusių su saulės energetikos plėtra Lietuvoje, įgyvendinimo. Nuolat akcentuojame informacijos sklaidą apie atsinaujinančių energijos šaltinių panaudojimo galimybes, tvarų ir aplinkai draugišką vartojimą bei saulės energetiką, kaip vieną iš ateities technologijų.

Taigi mes ne tik galime pasirūpinti visais su saulės elektrinių įrengimu susijusiais klausimais, bet ir nemokamai konsultuoti, patarti, kad priimtumėte optimaliausią sprendimą, sutaupytumėte ir pagreitintumėte investicijų grąžą bei plėtotumėte tvarų vartojimą..
UAB "Jukvas" įmonės nuotrauka  UAB "Jukvas" įmonės nuotrauka 

Įvertinimas: 5.0/5 (balsavo: 1)


Įmonės ID: 17667022
Perskaitė: 2027
Įtraukta į katalogą: 2013-11-11
Informacija atnaujinta: 2019-06-07

Atnaujinti informaciją
Iškelti į viršų
Komentuoti

Jūsų komentaras:


Vardas:


Įveskite kodą




Panašios įmonės



UAB SAREME
Vytenio g. 46, 03229 Vilnius

UAB "Signatela"
Saulėtekio g. 2-26, Raudondvario k., LT-54124 Kauno r.

UAB “Alternetas”
Šlaito g. 16-1, LT-03151 Vilnius

Kauno Santechnikas
V. Krėvės pr. 35, Kaunas , LT-49442

Eltel Networks, UAB
Vilkpėdės g. 4, LT-03151, Vilnius, Vilniaus m. sav.

UAB "BCM group"
Laisvės pr. 77 - 502, LT-06122

Vilniaus gatvių apšvietimo elektros tinklai, UAB
Elektrinės g. 1, LT-03150, Vilnius, Vilniaus m. sav.

UAB Elektros automatika
Ringuvos g. 59, Kaunas

AURAMA
Skroblų g. 31. LT-03140 Vilnius

ALDROMA
Kopų g.36, LT-92278, Klaipėda


Daugiau...
Lietuvos įmonės, parduotuvės