Įmonių Gidas.lt

UAB RoofArt Lietuva

Adresas:Ateities pl. 45D, LT-52119 Kaunas
Telefonas:+37065612337
El. pašto adresas:donatas@stogui.lt
Interneto svetainė:stogui.lt
Įmonės kodas:303486400
Darbo laikas:P.-Pn. 8 - 17 val.

Veiklos sritys:
  • Stogai, stogų dangos, paslaugos

Veiklos aprašymas:

RoofArt Lietuva – tarptautinę patirtį sėkmingai Lietuvos rinkoje pritaikiusi įmonė. Skaičiuojame jau trečius sėkmingos veiklos metus. Per šį laiką sugebėjome įgyti patikimo ir stabilaus partnerio vardą. Mūsų parduota produkcija džiaugiasi Lietuvos, Latvijos ir Estijos kompanijos. Įvykdėme keletą stambių projektų ir padėjome partneriams sėkmingai užbaigti projektus Švedijoje ir Islandijoje. Tikime, kad pasirinktas kelias pardavinėti tik kokybiškas stogo dangas bei priedus leis ir toliau sėkmingai plėsti verslo partnerių gretas. Pateiksime keletą įdomių faktų ką spėjome nuveikti per tuos keletą metų:

Daugiau kaip 950 klientų džiaugiasi stogo danga, kurią įsigijo iš mūsų tiesiogiai arba per prekybos partnerius. Praktiškai parduodame po vieną stogą kiekvieną dieną. Pardavėme daugiau kaip 140 000 m2 plieninės dangos.
Aukštą RoofArt lietaus nuvedimo sistemos kokybę patvirtina faktas, kad sudėjus parduotų latakų ir lietvamzdžių tiesinius metrus pardavėme jau 200 km. Tai panašus atstumas kaip nuo Kauno iki Klaipėdos! O parduotų detalių kiekis viršija 320 000 vnt.
Difuzinė plėvelė – tai lyg antra stogo danga ir labai svarbi pastato šiluminiam efektyvumui bei sandarumui. Lietuviai vertina vokišką kokybę. Tai patvirtina ir 160 000 m2 parduotos plėvelės. Kalbant ne skaičių, o Lietuviams labiau suprantama krepšinio kalba, plėvele jau uždengėme daugiau kaip 380 krepšinio aikštelių!
Skardos lankstinius gaminame tik šiuolaikiškomis kompiuterizuotomis hidraulinėmis lankstymo staklėmis. Tai leidžia pagaminti nepriekaištingos kokybės skardos lankstinius. Kad klientai vertina mūsų kruopštumą, rodo ir pagamintos produkcijos kiekiai. Gamyboje sunaudojome daugiau kaip 225 t skardos – tiek svertų apie 33 suaugę afrikiniai drambliai. Suskaičiavome, kad esame pagaminę daugiau kaip 950 km gaminių arba panašiai tiek, koks ir Lietuvos upių „tėvo“ Nemuno ilgis!
Grynas oras ir vanduo – du elementai, be kurių neįmanoma gyvybė. Jei vanduo tegul geriau lieka pastato išorėje, tai grynas oras namuose yra būtinas, jei norime jaustis gerai ir komfortabiliai pastato viduje. Viena iš pastato ventiliacijos sistemos sudedamųjų dalių yra ventiliaciniai kaminėliai. Pardavėme daugiau kaip 500 ventiliacinių kaminėlių!
Motyvuotas ir nuolat besimokantis pardavėjas – taip galima apibūdinti RoofArt Lietuva dirbantį asmenį. Nuolatos sekame rinkos naujienas, mokomės gamintojų organizuojamuose mokymuose ir seminaruose.
Patikimas partneris – neįkainojama vertybė šiandien. Per ganėtinai trumpą laiką pavyko sukurti tvirtus ryšius su prekybos partneriais ir gamintojais. Tai leidžia sklandžiai vykdyti produkcijos pardavimą, pristatymą. Dirbame tik su kvalifikuotais stogdengiais, todėl jie niekada neleidžia mums atsipalaiduoti ir priverčia pasitempti siūlant prekes ar paslaugas.
Nebūk balta varna! Mąstyk protingai ir rinkis patikimą stogo dangos tiekėją!

Įvertinkite šią įmonę


Įmonės ID: 17675681
Perskaitė: 1486
Įtraukta į katalogą: 2017-10-13

Atnaujinti informaciją
Iškelti į viršų
Komentuoti

Jūsų komentaras:


Vardas:


Įveskite kodą




Panašios įmonės



UAB STOGAMA
Malūnininkų g. 13, LT-92262, Klaipėda

Stoun apdailos medžiagų salonas
Panerių g. 45, 03202 Vilnius

Esstogai
Gamyklos g. 32-38. RUDAMINOS K., LT-13250 VILNIAUS R.

ProDeck
Žolyno g. 1, Darželiai, LT-13111 Vilniaus r.

Sidonos statybinės medžiagos, UAB
Šeškinės 22, Vilnius, Vilniaus m. sav.

Stogų linija
Pramonės pr. 14,Kaunas, 51189

UAB "Agro angarai"
Kretingos r. sav. Salantų m. Žemaitės g. 58

Infantas, sandėlis
Europos pr. 83, LT-46333 Kaunas

Infantas, UAB
V. Putvinskio g. 12-1, LT-44212, Kaunas, Kauno m. sav.

Mimeta, Vilniaus padalinys (Sapas ir Ko), UAB
Eišiškių pl. 8, LT-02184, Vilnius


Daugiau...
Lietuvos įmonės, parduotuvės