Įmonių Gidas.lt

UAB "ConsAliter"

Adresas:Vilniaus m. sav. Vilniaus m. Architektų g. 56-101
Telefonas:+37062069973
El. pašto adresas:komercija@statybakitaip.lt
Interneto svetainė:consaliter.lt
Įmonės kodas:302745939
Vadovas:VYTAUTAS ŠILEIKIS, Direktorius

Veiklos sritys:
  • Architektai, projektavimas

Veiklos aprašymas:

UAB „ConsAliter“ savo veiklą pradėjo 2012 metais. Per visus sėkmingo gyvavimo metus suburta kvalifikuotų ir kompetentingų, įvairių sričių specialistų komanda, kurią šiai dienai sudaro 40 savo srities profesionalų. Kompanijos ir visos komandos bendras tikslas - pasirūpinti sklandžiu užsakovo projekto išpildymu. O viso projekto metu vadovaujamės principu – kuo mažiau rūpesčių klientui statybos laikotarpiu ir dar mažiau rūpesčių po jo.

Pagrindinė įmonės veiklos sritis - parduotuvių, restoranų ir administracinių patalpų, bei individualių gyvenamųjų namų kompleksiniai įrengimo darbai, kurie gali susidėti tiek iš išorės, tiek vidaus įrengimo.

Mūsų specialistų komanda atlikdama visus vidaus apdailos bei montavimo darbus išlaiko įmonės darbo principus, prisitaiko prie kliento poreikių ir aplinkos veiksnių.

Mūsų atliekamos paslaugos:

Restoranų įrengimas
Tai ne tik plati foje su daug staliukų! Tai sudėtinga virtuvės zona, sanmazgai ir pilnas patalpų integravimas į bendrą visumą, kuriose turi būti nepriekaištingai sumontuotos inžinerinės sistemos bei išskirtinis interjeras.

Parduotuvių įrengimas
Ar apsilankęs klientas pasiliks Jūsų parduotuvėje, kiek laiko joje praleis priklausys, ne tik nuo produktų lentynose. Ventiliacijos įrengimas, interjero detalių, prekystalio, sandėliavimo patalpų įrengimas ir bendros atmosferos sukūrimas – viskas tampa svarbu, kai kovoji dėl kiekvieno kliento.

Viešbučių ir ofisų įrengimas
Didelių komercinių patalpų įrengimas tokių kaip biurai ar viešbučiai dažnai reikalauja nemažų patalpos pasikeitimų, perplanavimo, senų sienų griovimo ir naujų statymo. Daugeliu atveju, tai vyksta veikiančiose patalpose, todėl atlikti vidaus įrengimo darbus netrukdant vykstančioms veikloms aplink - vienas iš svarbiausių iššūkių.

Klinikų įrengimas
Medicininės paskirties patalpų įrengimas taip pat pasižymi savo specifika. Nuo bendrųjų patalpų iki gydymo kabinetų, kuriuose sumontuota sudėtinga gydymo įranga, svarbus ne tik vidaus apdailos įrengimas, bet ir visų inžinerinių sistemų sumontavimas į vieną funkcionalią visumą.
UAB "ConsAliter" įmonės nuotrauka  UAB "ConsAliter" įmonės nuotrauka  UAB "ConsAliter" įmonės nuotrauka  UAB "ConsAliter" įmonės nuotrauka  UAB "ConsAliter" įmonės nuotrauka 

Įvertinkite šią įmonę


Įmonės ID: 17642994
Perskaitė: 900
Įtraukta į katalogą: 2012-03-17
Informacija atnaujinta: 2022-07-31

Atnaujinti informaciją
Iškelti į viršų
Komentuoti

Jūsų komentaras:


Vardas:


Įveskite kodą




Panašios įmonės



UAB Eurodita
K. Donelaičio g. 62-1, LT-44248 Kaunas

"Archigroup Lt"
Kęstučio g. 36 LT - 44310

Energinio naudingumo sertifikavimas
Verkių g. 35 - 16, LT-09125, Vilnius

MB "Margas parkas" / Parkelis
Veiverių 134, Kaunas

Kelprojektas, UAB
Jonavos g. 7, LT-44192 Kaunas

ApdailosABC
Vasario 16-osios g. 10-48, Marijampolė

Europrojektas, UAB
K.Donelaičio g. 79 - 3, LT-44249, KAUNAS

Stamata, MB
Alyvų tak. 13-21, LT-62142 Alytus

KS kompanija
Birutės g. 12-304, Klaipėda

D. Krungolco įmonė
Šeimyniškių g. 23, Vilnius


Daugiau...
Lietuvos įmonės, parduotuvės